fbpx
Bianca Briajraj

Teacher Feature – Bianca Briajraj

Question 1: When did you start dancing?

Answer: At age 5, started classical Indian dance, Bharatanatyam.

Question 2: When did you start teaching?

Answer: Officially 2016

Question 3: What classes do you teach?

Answer: Bollywood and Bollyfit.
Bollywood is a continuous class where we take multiple lessons to finish a piece of
choreography, we drill new skills and perform.
Bollyfit is a fun, fitness class set to Bollywood music. Each lesson is designed to target a
a specific part of the body

Question 4: What can you expect from my dance classes?

Answer: A fun energetic class where we share our love for Bollywood. My Bollywood classes are
aimed at those who simply enjoy the art of Bollywood, this is not a performance class so all
are welcome.

Question 5: When and Why did you start at Five6seven8?

Answer: I started at the studio in 2014, I initially started as a student of the Bollywood class that the
studio offered. After witnessing such a warm and welcoming vibe I could never leave.

Question 6: Why do you love to teach dance?

Answer: Dance has brought so much into my life. It has been beneficial in so many ways. I love being
a part of my students. I love to teach to see my students grow, experience new
things, and ultimately share my love of Bollywood.

Question 7: Why do you love to dance?

Answer: Dance to me has been a form of self-care. It has taught me self-confidence, and discipline
and overall brought me into a community that values the arts. Dance allows me to be
anyone I feel like, sometimes shy sometimes cheeky. It gives me an outlet to be creative.
Lately, it also gives me an escape from the serious world of 9 to 5.

Question 8: Tell us something about yourself

Answer: I have tried a few different dance styles along the way but I have always found myself drawn
to Bollywood. I still however enjoy other dance styles specifically Burlesque and Belly
dancing.